Volgend jaar weer het PlusPort netwerkevent!

Wat een ongelooflijk leuke middag hebben wij gehad met onze klanten, sprekers en collega’s op 26 januari ! Zo leuk dat we besloten hebben ieder jaar in januari dit netwerkevent voor onze klanten te organiseren. Het netwerkevent was afwisselend, interactief en communicatief een succes. De dag werd geopend door Pieter de Rijke, cabaretier en meester van de fakespeech. Weinigen in de zaal hadden door dat we niet met een bestuurder van Facebook Duitsland te maken hadden, wat resulteerde in een bijzonder grappige ijsbreker.

Na deze binnenkomer en lunch, geserveerd door de foodbedrijven van de Pier, hebben onze gewaardeerde klanten, zoals Royal IHC, NRG, BAM International, Facilicom Group en NCOI Techniek mooie presentaties gegeven om kennis en ervaringen te delen op allerlei gebied rond leren, e-learning, academy software, veiligheidstrainingen, en RMS software. Tussendoor was er de mogelijkheid om te overleggen en te netwerken met andere klanten of opleiders. Tijdens het event verzorgde Jeroen Blijsie van The Visual Connection de visuele notulen. Alle deelnemers krijgen binnenkort een exemplaar van deze notulen toegezonden.

Visuele notule

Als afsluiter was het tijd voor een hapje en een drankje en de mogelijkheid om in ons prachtige Scheveningse reuzenrad te stappen en vanaf zee Scheveningen te bewonderen. Er waren meer dan 100 toehoorders, volgend jaar hopen wij dit natuurlijk minimaal te evenaren.

Deelnemers en sprekers, bedankt voor jullie komst en tot volgend jaar.

Netwerk event PlusPort