Volg HACCP-hygiëne veilig vanuit huis

Het Coronavirus blijft Nederland en de rest van de wereld in zijn greep houden. Vele werkende mensen zitten thuis. Klassikale opleidingen en trainingen zijn geen optie, dus waarom dan niet een e-learning module gewoon thuis volgen en een digitaal certificaat behalen?

Met de huidige situatie rond het Coronavirus – COVID19 is het nu van belang de HACCP hygiëneregels goed te kennen en toe te passen. Dit geldt niet alleen voor eten bereiden thuis of in de horeca. Maar juist nu ook voor zorginstellingen. En aan de basis: de voedselverwerkende industrie.

Leer alles over het veilig en hygiënisch bereiden van voedsel, het bewaren van voedsel en persoonlijke hygiëne in de keuken, in de zorginstellingen en in de industrie.

Alle e-learning modules zijn geheel vanuit de veilige leeromgeving vanuit uw eigen huis digitaal te volgen. U kunt direct starten! Heeft u het digitale examen positief afgesloten? Dan ontvangt u in uw profiel een digitaal certificaat. En u ontvangt een plastic pas per post. Van dit certificaat heeft u ook lang na deze Coronacrisis nog veel profijt!

Tot 1 juli 2020 geld een actieprijs van € 59,00 exclusief btw:

  • HACCP in de Zorg
    (voor zorginstellingen)
  • HACCP NL of UK
    (o.a. voor horeca, supermarkten)
  • HACCP in de voedselverwerkende industrie

Wilt u meerdere medewerkers opgeven? Neem dan contact met ons op