Start het Nieuwe Jaar Veilig

Veiligheid op de werkplek is een cruciaal onderdeel van ieders leven. Of je nu een werknemer, manager of werkgever bent, het is jouw verantwoordelijkheid om jezelf en anderen om je heen ten alle tijden veilig te houden. Met de gevarieerde selectie veiligheidstrainingen en cursussen van PlusPort, kunt u de training kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past en ervoor zorgen dat uw veiligheidsnorm in 2020 in topconditie verkeert.

Dagelijkse veiligheid

Elke werknemer zou voorbereid moeten zijn op het gebied van AED, Reanimatie en Eerste Hulp. Dit zorgt voor hun eigen veiligheid en die van hun directe omgeving.

Werken in een gevaarlijke omgeving​

Binnen de industriële sector is het essentieel dat werknemers zich bewust zijn van alle voorzorgsmaatregelen, om er zo voor te zorgen dat het risico op incidenten wordt geminimaliseerd. Van kennis over giftige gassen en het nemen van de juiste beschermende maatregelen, tot het bewust zijn van de risico’s van werken in kleine ruimten en hoe explosies te voorkomen. Het is noodzaak dat werknemers de juiste training hebben gehad, alvorens zij starten met werken. Maak gebruik van ons brede cursus aanbod, om ervoor te zorgen dat de werkomstandigheden binnen uw organisatie zo veilig mogelijk zijn.

Veilig gebruik maken van materieel

Met onze trainingen kunt u ervoor zorgen dat u correct bent getraind en volledig op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en updates. Zodat u elke dag veilig kunt werken met minimale risico’s.

Alles wat je moet weten

Onze VCA-cursus zorgt ervoor dat u iedere werkdag volledig bent voorbereid op het gebied van veiligheid. Van werkinspectie tot het beheer van specifieke gevaren, incidenten en noodsituaties. De VCA-cursus geeft u een essentieel overzicht van veiligheid op het werk voor de industriële sector.