Sector zorg

De zorgsector staat voor diverse uitdagingen als gevolg van veranderende zorgvragen en technologische innovaties. De complexiteit van zorgverlening groeit, en de noodzaak voor voortdurende ontwikkeling van zorgprofessionals wordt steeds groter.
lms

Makkelijk kennis delen

gesprekscyclus

Altijd in ontwikkeling

terugkoppeling

Aanpasbaar naar wens

Voortdurend ondersteunen in hun groei

Het is daarom essentieel om zorgmedewerkers voortdurend te ondersteunen in hun groei, ondanks de hoge werkdruk en beperkte tijd. Het Learning Management Systeem (LMS) van PlusPort speelt hierop in en stelt zorgprofessionals in staat om zelfstandig en flexibel te leren, terwijl jij als HR-manager hun voortgang eenvoudig en realtime kunt monitoren. Het LMS biedt bovendien een duidelijk overzicht van de vaardigheden en certificaten van zorgmedewerkers, waardoor je hun voortgang en resultaten gemakkelijk kunt bijsturen.

“Door gebruik te maken van het LMS wordt alles overzichtelijk en zijn rapportages gemakkelijker terug te vinden, en dit alles in onze eigen huisstijl. ”

Nelleke | Jeugdbescherming west

Unieke behoeften van jouw zorgorganisatie

Het LMS is speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op de unieke behoeften van jouw zorgorganisatie en geeft inzicht in de strategische afwegingen, kosten en baten van het leersysteem. Voor organisaties die samenwerken met diverse opleidingsaanbieders maakt het LMS het mogelijk om deze aanbieders te integreren in gestroomlijnd, zodat zorgprofessionals hun opleidingstraject naadloos kunnen vervolgenI

Praktijkvoorbeeld - Jeugdbescherming West

Veelgestelde vragen (FAQ)

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.