Sector zakelijke dienstvelening

In de zakelijke dienstverlening draait alles om service en kwaliteit. Wil je jouw klanten de best mogelijke dienstverlening bieden? Dan is het belangrijk dat je medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Het LMS is hier een handig hulpmiddel voor. Hiermee kun je jouw medewerkers gericht bijscholen, zodat je tevreden klanten houdt en een sterke concurrentiepositie behaalt.
lms

Makkelijk kennis delen

gesprekscyclus

Altijd in ontwikkeling

terugkoppeling

Aanpasbaar naar wens

Leren & ontwikkelen van cruciaal belang

In de zakelijke dienstverlening, waaronder accountancy, consultancy en advocatuur, is leren en ontwikkelen van cruciaal belang. Traditioneel brengen bedrijven deelnemers op gezette tijden bij elkaar voor een opleiding, maar deze aanpak kan tijdrovend en inflexibel zijn. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor het PlusPort Learning Management Systeem (LMS), dat de mogelijkheid biedt om te leren op een moment dat het de deelnemer uitkomt en de administratieve last voor de organisatie vermindert.

Altijd en overal inzicht in de leeractiviteiten

Het LMS richt zich op zowel naleving als carrièregroei en maakt het beheren en bijhouden van leren binnen jouw organisatie eenvoudig. Het PlusPort LMS biedt altijd en overal inzicht in de leeractiviteiten, kwalificaties en certificaten van jouw werknemers. Met functies zoals persoonlijke dashboards, monitoring en uitgebreide rapportages kunnen zowel medewerkers als leidinggevenden het leerproces stimuleren, opvolgen en bijsturen.

Praktijkvoorbeeld -

Veelgestelde vragen (FAQ)

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.