Sector overheid

In onze snel veranderende maatschappij is het voor de overheid belangrijker dan ooit om de kennis up-to-date te houden. Het LMS helpt gemeenten, provincies en andere overheden om hun medewerkers op te leiden.
lms

Makkelijk kennis delen

gesprekscyclus

Altijd in ontwikkeling

terugkoppeling

Aanpasbaar naar wens

In Tijden van snelle digitale ontwikkelingen

De overheid in Nederland is zich als geen ander bewust wat het belang is van het stimuleren van leren & ontwikkelen, vooral in tijden van snelle digitale ontwikkelingen. Steeds meer HR business partners en specialisten op het gebied van leren en ontwikkelen ondersteunen medewerkers van overheidsinstanties in dit proces.

“We waren op zoek naar een e-learning die meer bood dan alleen tekst. PlusPort heeft mijn verwachtingen overtroffen. We hebben een kleurrijke e-learning met filmpjes en drie verschillende casussen. Binnen de modules is veel aandacht besteed aan diversiteit zodat verschillende inwoners terugkomen in het aanbod.”

Barbara | Gemeente Rotterdam

Groeien in een snel veranderende omgeving

Maar in deze tijd van efficiëntie, kostenbesparing en veiligheid moeten overheidsinstanties zich aanpassen om bij te blijven. Het PlusPort LMS biedt een modern trainingsplatform voor overheidsinstanties, zodat hun medewerkers bijvoorbeeld kunnen leren hoe zij procedures optimaliseren en werken met digitale systemen. Zo wordt het gemakkelijker om bij te blijven en te groeien in een snel veranderende omgeving.

Praktijkvoorbeeld -

Veelgestelde vragen (FAQ)

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.