Sector onderwijs

Niet alleen leerlingen moeten zich ontwikkelen in het onderwijs. Om leerlingen de beste scholing te kunnen bieden, moeten ook docenten zich continu blijven ontwikkelen. Online trainingen zijn hier een toegankelijke én effectieve manier voor. Verzamel alle trainingen op één overzichtelijke platform, zodat docenten hun kennis makkelijk op peil houden.
lms

Makkelijk kennis delen

gesprekscyclus

Altijd in ontwikkeling

terugkoppeling

Aanpasbaar naar wens

Veranderingen zijn een constante factor

Veranderingen zijn een constante factor in de onderwijssector, vooral door ontwikkelingen zoals digitalisering die de manier waarop we leren en lesgeven sterk beïnvloeden. Bijkomend wordt de sector geconfronteerd met een lerarentekort, wat extra druk legt op de huidige docenten en hun takenpakket. 

Om kwalitatief hoogstaand onderwijs te waarborgen en een optimale leeromgeving te creëren, is het daarom cruciaal om te investeren in leermogelijkheden en systemen die passen bij de specifieke behoeften van de onderwijssector.

“Zo zorg je dat leren verankerd wordt in de ontwikkeling van werknemers 

Jeroen | LOI – Leidse Onderwijs Instellingen

Op een flexibele en doeltreffende manier leren.

Het LMS van PlusPort biedt een oplossing om op een flexibele en doeltreffende manier te leren, terwijl jij als HR-manager of schoolleider het leerproces van je medewerkers eenvoudig en realtime kunt volgen. Het LMS is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de unieke eisen van jouw onderwijsinstelling en geeft inzicht in de strategische beslissingen, kosten en voordelen van het leersysteem.

Praktijkvoorbeeld -

Veelgestelde vragen (FAQ)

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.