Sector industrie

De industriesector staat voor diverse uitdagingen als gevolg van veranderende technologische innovaties. De complexiteit van groeit, en de noodzaak voor voortdurende ontwikkeling van industrieprofessionals wordt steeds groter.
lms

Makkelijk kennis delen

gesprekscyclus

Altijd in ontwikkeling

terugkoppeling

Aanpasbaar naar wens

Waarborgen van de naleving

Als HR-manager in de industriesector ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen in alle bedrijfsprocessen. Deze sector kent aanzienlijke uitdagingen vanwege de hoge risico’s op het gebied van veiligheid en de constante noodzaak om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Het is van cruciaal belang dat jouw team goed getraind en up-to-date is om deze uitdagingen effectief aan te pakken.

“Luchtvaart de wereld van het moet allemaal vastliggen. Transparant en inzichtelijk en onderbouwd met bewijsstukken. Heerlijk om dat samen met de mensen van Plusport voor elkaar te krijgen. Een perfecte samenwerking waarin je als bedrijf/klant het optimale uit jouw LMS kan halen. Met trots durf ik “mijn” LMS aan iedere auditeur te laten zien.”

Peter | Fokker Techniek

Bied flexibele trainingsprogramma’s aan

Het LMS van PlusPort is ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn, overal, altijd en op elk apparaat, zodat jouw team het leren en trainen kan voltooien wanneer het hen het beste uitkomt. Train je team eenvoudig op ISO-normen voor efficiëntie, kwaliteit en veiligheid. Bied flexibele trainingsprogramma’s aan nieuwe medewerkers, werknemers en aannemers om te voldoen aan de L&D-doelen van jouw bedrijf en team.

Praktijkvoorbeeld - Fokker techniek

Veelgestelde vragen (FAQ)

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.