PlusPort Pierevent 2018

Afgelopen 18 januari 2018 was de allerergste storm sinds jaren gepland. Vooral hier aan zee in Scheveningen zou het windkracht 11 worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Het reuzenrad haalde de bakjes eraf. Code Rood dus!

Net nu ons jaarlijkse Pierevent zou plaatsvinden. Deelnemers en bedrijven komen bij elkaar om met elkaar te praten, kennis te delen en te maken en te luisteren naar Ben Tiggelaar die onze special guest dit jaar was. Gelukkig was Ben er, de visueel notulist ook en gelukkig ook alle sprekers die onze klant zijn. En daarnaast heeft ook de helft van de deelnemers de storm, de bomen op de weg, het schudden van auto’s, het niet rijden van openbaar vervoer getrotseerd om toch met ons weer een onvergetelijke dag te hebben. En dat is zeker gelukt!

Het was een prachtige middag, met mooi uitzicht op de woeste zee. Na de lunch en een supergoed verhaal over kennis delen en borgen in organisaties door Ben Tiggelaar, waren het Damen Shipyards, Jumbo Offshore, De Corporatie Academie en Vitalis Woonzorggroep die het stokje overnamen en leerzame presentaties verzorgden.

De storm ging liggen, de zon ging schijnen en we hebben het allemaal reuze naar onze zin gehad.

Tussendoor was er uitgebreid tijd om met elkaar te overleggen en te netwerken met andere klanten of opleiders die onze Academy LMS software gebruiken.

Na het Pier netwerkevent was het tijd voor een hapje en een drankje. Helaas bleef het reuzenrad dicht. Deelnemers, bedankt voor jullie deelname!