Ook werken bij Visma Plusport?
Bekijk hier onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Deel deze pagina:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Accountmanager gezocht
Jouw kans om te schitteren in de wereld van digitaal leren!

(range maandsalaris €3750 – €5000)

 

Ben jij een commercieel talent met ervaring in verkoop van HR gerelateerde software? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten om onze groei te versnellen, daarnaast ben je ook het directe commerciële aanspreekpunt voor een aantal vaste klanten. Het PlusPort team helpt jou maar wat graag om de klant binnen te halen. Ben jij commercieel gedreven, een echte teamplayer, eager op new business en onderhouden van goede relaties met je klanten? Kom dan snel langs voor een persoonlijke kennismaking + goede bak koffie bij ons op kantoor.

 

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Accountmanager in software (bij voorkeur voor HR gerelateerde applicaties)
  • Een netwerk met HR en/of Opleidingsfunctionarissen is een plus maar geen must
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent sociaal vaardig, resultaatgericht en representatief voor onze organisatie
  • We zijn teamplayers: samenwerken zit bij jou in de genen

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime functie (32-40 uur) in een gezellig informeel team. Wij hechten veel waarde aan een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. We vinden enthousiasme, gedrevenheid en eigen initiatief erg belangrijk. Wij zorgen voor een goed salaris + bonus, jaarlijks opleidingsbudget, een leaseauto, mobiele telefoon, laptop, vakantiedagen en een goed pensioen. Oh; en natuurlijk organiseren wij hele leuke memorabele team- en bedrijfsuitjes.

 

Over Visma PlusPort

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Wij helpen organisaties met gebruiksvriendelijke online oplossingen om leren en ontwikkelen voor professionals beter toegankelijk te maken. Met onze Learning Management Oplossing (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Visma PlusPort heeft in korte tijd een toonaangevende positie bereikt met deze LMS oplossing. Inmiddels maken vele klanten uit verschillende sectoren en landen dagelijks gebruik van onze online oplossingen. Visma PlusPort is gevestigd op een zeer makkelijk te bereiken plek in Zoetermeer. Met ons enthousiaste team van 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep.

Visma? Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.

 

Heb je zin om bij ons te werken?

Enthousiast geworden? We ontvangen dan graag je CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Bas Taalman (bas.taalman@plusport.com)

 

* We zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.

Andere vacatures

Backend Developer (C#)

Support Consultant