Nieuwe trainingen: Gasmeten

Vanaf 8 april bieden de Dräger Academy en PlusPort via de website gasmetendirect.nl een volledig cursusportfolio aan.

Dräger en PlusPort hebben de handen ineen geslagen om een blended concept te ontwikkelen voor het certificaat Gasmeten. Dit betekent dat alle theorie van de training Gasmeten bestaat uit e-learning modules, voorzien van oefenvragen, audio en video. Kandidaten volgen het e-learning pakket en komen hierdoor goed voorbereid naar de 1-daagse klassikale sessie. De kandidaat kan online gasmeten leren wanneer het hem of haar zelf uitkomt: dat kan op het werk of thuis.

Een voordeel van deze opzet is dat de klassikale sessie nog maar 1 dag, inclusief examens bedraagt, in plaats van twee dagen. Dat scheelt een hele dag les en dus geld.

De e-learning modules zijn samen met de inhoudsdeskundigen van Dräger Nederland zo opgesteld dat er twee examens mogelijk zijn:

  • een Dräger examen wat een Dräger certificaat oplevert
  • een SOG examen wat een SOG certificaat oplevert.

Het gehele blended trainingspakket, bestaande uit e-learning modules, klassikale praktijksessie en examens zijn te boeken via de open kalender op de website www.gasmetendirect.nl. Wilt u een incompany training boeken? Dat kan uiteraard ook. Vraag via gasmetendirect.nl een offerte aan en wij sturen u deze gelijk toe.

Naast de blended training is het gehele klassikale trainingsaanbod rond gasmeten, werken met onafhankelijke ademlucht en het beheer van brandmeldinstallaties van Dräger via de kalender te boeken. Heeft u een academy van PlusPort? Dan kunnen wij nog eenvoudiger zorgen dat het gehele aanbod in uw academy beschikbaar is.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Mail naar customersupport@plusport.com of bel +31 (0)703229090.