Nieuwe training: Zorg met Aandacht

PlusPort en Stichting Respect Zorggroep hebben gezamenlijk een nieuwe e-learning module ontwikkeld die perfect aansluit bij de praktijk in een (psychiatrische) zorginstelling, de gehandicaptenzorg of de thuiszorg: Zorg met aandacht. Deze module is ontwikkeld omdat er weinig tot geen praktisch materiaal met video beschikbaar is.

Deze module behandelt drie casussen die door middel van video’s stapsgewijs de praktijk van verschillende kanten belicht:

  • Mevrouw Kersenberg: 73 jaar. Mevrouw Kersenberg heeft uitzaaiingen in de hersenen als gevolg van borstkanker. Mevrouw reageert soms trager en is moeilijk in staat zelf initiatief te nemen. Zij krijgt thuis palliatieve zorg.
  • Piotr van Dijk: 32 jaar. Piotr heeft op zijn 29e een auto ongeluk gehad. Als gevolg van het ongeluk heeft hij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en is hij halfzijdig verlamd geraakt. Hij heeft afasie waardoor hij de juiste woorden niet kan vinden en geen zinnen kan maken.
  • Mevrouw De Groot: 80 jaar. Mevrouw heeft Alzheimer. De kinderen wisselden de zorg af, maar dit was uiteindelijk moeilijk vol te houden en mevrouw De Groot had 24 uurs zorg nodig. Ze is opgenomen in het verpleeghuis.

De training is Nederlandstalig en is te volgen op PC en op tablet. Handig om te gebruiken in uw organisatie! De training kan als open inschrijving geboekt worden via www.zorg-direct.nl of als abonnement voor uw gehele organisatie worden afgenomen.

Wilt u een demo hebben? Wij regelen dit meteen.

Bent u geïnteresseerd?

Mail naar customersupport@plusport.com of bel +31 (0)703229090.