Nieuwe websites HACCP en Sociale Hygiëne

Vanaf september 2016 is de vormgeving van HACCPdirect.nl helemaal gewijzigd. De vormgeving is in een nieuw jasje gestoken, maar belangrijker: deze website is nu helemaal responsive voor PC, tablet en telefoon.

Naast de website zijn gelijk de trainingen HACCP NL en EN aangepast. Deze zijn nu helemaal te volgen op PC en op tablet. Dat is niet het enige wat is aangepast. Ook de inhoud is gewijzigd en voldoet aan de HACCP richtlijn 2016. Zo is o.a. het bereiden en serveren van sushi en andere niet bereide producten opgenomen. Ook zijn de oefentoetsen achter de modules geplaatst en is er een digitaal handboekje beschikbaar. Handig om te gebruiken in uw organisatie!

Als laatste: Voor eind 2016 komen voor voedselveiligheid de volgende trainingen beschikbaar:

HACCP in de zorg (bedoeld voor restaurants in zorginstellingen)
HACCP bij kleinschalig wonen (bedoeld voor verzorgers die voedsel bereiden in woonkamers van zorginstellingen
Beide trainingen zijn in samenwerking met Woonzorggroep Haaglanden ontwikkeld en vanaf eind 2016 beschikbaar.

Naast de trainingen HACCP in de zorg en HACCP Kleinschalig Wonen komt er ook een specifieke training HACCP voor voedselwerkende industrie voor het einde van het jaar uit.

Sociale Hygiëne

Op 15 september is ook de nieuwe website www.socialehygienedirect.nl gelanceerd. Deze heeft ook een nieuwe vormgeving en is nu ook helemaal responsive voor PC, tablet en telefoon: u kunt dus nu altijd boeken en inschrijven. De website en training is in het Nederlands beschikbaar.

De training is nu ook te volgen via een tablet. De inhoud van de training is ook gewijzigd en voldoet aan de richtlijn en examens van 2016. Ook zijn de oefentoetsen achter de modules geplaatst en is er een digitaal naslagboekje beschikbaar. Handig om te gebruiken in uw organisatie! Kijk voor meer informatie op www.socialehygienedirect.nl.

Bent u geïnteresseerd?
Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?
Mail naar customersupport@plusport.com of bel +31 (0)703229090.