Nieuwe e-learningmodules
verpleegtechnische handelingen (VTH)

Vernieuwing

De modules hebben een frisse nieuwe look en voldoen aan de laatste Vilans KICK-protocollen. Elke module heeft een eigen bibliotheek met video’s, quick reference cards (QRC’s) en animaties. Dit materiaal kan ook gebruikt worden tijdens klassikale sessies.

Modules VT Verpleegtechnische handelingen

Een VTH Basismodule

Nieuw in onze opzet is de VTH Basismodule. Deze module behandelt alle generieke informatie die de basis vormt voor de andere modules. Zo wordt onnodige herhaling voorkomen.

Basismodule VTH
Basismoduleverpleegtechnische handelingen

De nieuwe e-learningmodules

De helft van de modules is volgende maand klaar! De modules zijn ontwikkeld voor verzorgenden en verpleegkundigen. Het niveau kun je bij de start van elke module kiezen. De modules zijn geherstructureerd en hebben een uniforme didactische opbouw met oriëntatie, verwerving, verwerking en bestendiging van de verpleegtechnische handelingen. Door middel van video’s, stappen, casuïstiek en herkenbare iconen doorloop je elke handeling. De informatie wordt op afwisselende wijze overgebracht, is interactief en voorzien van audio en video. Je sluit elke module af met een eindtoets.

Planning

Voor het einde van dit jaar zijn alle modules af. Daarna volgen er nog meer! Denk aan generieke handelingen aan het bed, zoals tiltrainingen of een bed verschonen

Content2GO microlearnings

Naast de modules volgen er op termijn microlearnings: compacte opfristrainingen per verpleegtechnische handeling die speciaal zijn ontwikkeld voor smartphone en tablet en die het gehele jaar beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie over onze microlearnings op www.plusport.com/microlearnings.

Praktijksessies

De modules zorgen voor een goede basis in kennis en begrip van de verpleegtechnische handelingen. U kunt als organisatie uiteraard eigen praktijksessies verzorgen. U kunt dit ook via PlusPort regelen. PlusPort heeft een nauwe samenwerking met het Bijscholingscentrum in Leiden. Het Bijscholingscentrum is geaccrediteerd en verzorgt praktijktoetsen op elk niveau voor zowel besloten groepen als individuele deelnemers. Het Bijscholingscentrum heeft de expertise, de ruimten en een zeer uitgebreide assortiment materialen om mee te oefenen.

Bijschrijven van PE-punten

Onze bestaande modules zijn geaccrediteerd door V&VN. Uiteraard worden de nieuwe modules ook weer geaccrediteerd aangeboden.

Onderhouden van informatie

De Vilans KICK-protocollen worden veelvuldig gewijzigd. Wij zorgen ervoor dat de laatste wijzigingen altijd zijn doorgevoerd in de modules.

Nieuwsgierig naar onze modules? Mail sales@plusport.com of bel 070-3229090.