Nieuwe e-learningmodules verpleegtechnische handelingen

De eerste VTH e-learningpakketten worden per 1 januari 2020 uitgerold. De modules zijn getest door twee klanten die nu de oude modules gebruiken. En zij zijn enthousiast, mede omdat er ook heel veel extra’s worden geboden zoals videomateriaal, quick referencecards en een bibliotheek, wat in de praktijksessie intern gebruikt kan worden! Iedere module wordt met een toets afgesloten.

Naast een basismodule waar generieke informatie is terug te vinden, zijn er veertien modules ontwikkeld. PlusPort onderhoudt deze modules per kwartaal en heeft daarom ook toegang tot de Vilans KICK-protocollen. Wij starten in januari 2020 met andere generieke handelingen zoals tiltrainingen en bed verschonen.

Ieder kwartaal worden de 14 modules doorgelopen op mogelijke wijzigingen. Hiertoe heeft PlusPort ook toegang tot de Vilans KICK-protocollen.

Praktijksessies

De modules zorgen voor een goede basis in kennis en begrip van de verpleegtechnische handelingen. U kunt als organisatie uiteraard eigen praktijksessies verzorgen. U kunt dit ook via PlusPort regelen. PlusPort heeft een nauwe samenwerking met het Bijscholingscentrum in Leiden. Het Bijscholingscentrum is geaccrediteerd en verzorgt praktijktoetsen op elk niveau voor zowel besloten groepen als individuele deelnemers. Het Bijscholingscentrum heeft de expertise, de ruimten en een zeer uitgebreide assortiment materialen om mee te oefenen.

Bijschrijven van PE-punten

Onze bestaande modules zijn geaccrediteerd door V&Vn. Uiteraard worden de nieuwe modules nu ook weer geaccrediteerd aangeboden. De meeste modules zijn zo ontwikkeld dat ze 2 punten in plaats van 1 opleveren. Werkt uw organisatie met de PlusPort Academy? Dan kan de automatische koppeling worden verzorgd vanuit de academy.

Wilt u onze modules bekijken of wilt u een afspraak? Bel ons op 070-3229090, of mail ons.