Een leven lang leren & ontwikkelen

Donderdag 7 februari was alles tot in de puntjes geregeld voor een prachtig PlusPort Pierevent. Er was geen windkracht 12 zoals vorig jaar. Wel waren er weer fantastische sprekers die wij graag bedanken: Michiel Stadhouders van Ymere, Peter Steenkamer van Waternet, Joska Dekker van Rijk Zwaan. Daarnaast was Rebecca Sies van RadarVertige die ons als levend orkest in beweging kreeg.

Jort kelder Ron Bruijn PlusPortt

Er was een groot aantal deelnemers. En we hadden Jort Kelder als gast die zowel het publiek als de sprekers lachend op zijn hand kreeg. PlusPort heeft ook haar nieuwste ontwikkelingen getoond op het gebied van de academysoftware, trainingen, het online veiligheidsspel en virtual reality.

Jort Kelder had mooie, scherpe dringende vragen voor iedere spreker en deelde ook zijn kennis met ons allemaal.

PlusPort netwerk event

Naast dat het Pierevent een netwerkevent is, hebben wij met zijn allen weer veel geleerd hoe leren en ontwikkelen in de praktijk gaat.

Hierna was het natuurlijk weer ruim tijd voor netwerken, hapjes en drankjes en konden onze deelnemers weer in het reuzenrad.

Jort, sprekers en deelnemers, bedankt voor jullie deelname! Jullie hebben er voor PlusPort een onvergetelijke dag van gemaakt.

PlusPort netwerken

Download hier de presentaties (Let op: het betreft zware bestanden. Houd hier rekening mee als u op uw gegevensverbinding zit):

Ymere (PowerPoint 28MB)
Waternet (Video 284MB)
RijkZwaan (PowerPoint 16MB)
RijkZwaan (Video 123MB)
PlusPort (PowerPoint 4MB)
PlusPort vormgeving 2019 (pdf 8MB)