PlusPort Academy Gebruikersdag Maritieme sector

Op 3 december 2015 was de PlusPort gebruikersdag voor de Maritieme sector in Nederland. Een druk bezocht event, want alle klanten, leveranciers en brancheverenigingen op het PlusPort Academy platform uit de Offshore- en Scheepvaartbranche waren present. Daarmee was direct een van de belangrijkste doelstellingen bereikt: elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen op het gebied van HRM, Learning & Development, e-learning, Performance Management, 70-20-10 leren en andere onderwerpen. Op gebruikersdagen hoort PlusPort ook graag van haar klanten waar nieuwe behoeften liggen en waar de Academy op het gebied van LMS, opleidingsadministratie, Performance Management en Compliance verbeterd kan worden.

Op de agenda stonden de laatste ontwikkelingen en de release van december 2015 met heel veel nieuwe functionaliteiten en verbeteringen:

  • De PlusPort Academy app voor iOS, Android en Windows telefoons
  • De Performance Management module met uitgebreide formulieren en workflows voor Beoordelingen, POP’s, Maatwerkaanvragen en Ontwikkelgesprekken
  • Compliancy met nieuwe Certificering, Aanwijzingen en Autorisaties
  • Meertaligheid van het hele platform, genereren van CV’s en de nieuwe module Ervaringen
  • Dashboards en rapportages
  • Roadmap van ontwikkelingen en releases in 2016

 

huiman

Dit jaar was de Huisman Academy van Huisman Equipment onze gastheer voor de Academy gebruikersdag. Huisman Academy heeft aan alle klanten en leveranciers op het PlusPort Academy platform gepresenteerd hoe zij het Learning & Development beleid van Huisman vormgeeft. Zowel eigen medewerkers als ook de klanten van Huisman Equipment worden getraind op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om met het Huisman Equipment materieel te kunnen omgaan. Naast een kijkje in de werkwijze en plannen van de Huisman Academy voor wereldwijde rollout werden ook het prachtige nieuwe pand van de Huisman Academy en de indrukwekkende simulator getoond. Een waardevolle bijdrage en inzichten waar alle aanwezige klanten veel aan hebben gehad! Wij danken Huisman Equipment Academy hartelijk voor het gastheerschap!

De volgende Academy gebruikersdag wordt specifiek voor de Infra, Bouw en Vastgoedsector gehouden op 19 januari 2016. Dan zal Koninklijke BAM Groep met haar BAM Business School in Bunnik de gastheer zijn.

Over PlusPort Academy  •  Contact: sales@plusport.com